кадър: bTVРедактор: От първа политическа сила Има такъв народ“ се срива на

...
кадър: bTVРедактор: От първа политическа сила Има такъв народ“ се срива на
Коментари Харесай

Маркет линкс: Има такъв народ се сриват от първа до трета политическа сила, ГЕРБ са първи

кадър: bTV

Редактор: 

От първа политическа мощ „ ИТН “ се срутва на трето място, а ГЕРБ се връща на челна позиция. Втора политическа мощ пък към този момент е „ Демократична България “, това демонстрира ново изследване на „ Маркет линкс “, показано по bTV. ГЕРБ получават 21,6% от утвърждението на гласуващите, Демократична България – 16,5%, Има Такъв Народ – 15,7%, като по този начин се изравняват с Българска социалистическа партия. Движение за права и свободи получават 11% поддръжка, ИБГНИ- 4,5%. Проучването планува и партия „ Възраждане “ също да откри място в един бъдеш парламент с малко над 4%.

Проучването демонстрира, че през август се е сринало удовлетворението на българите от ръководството на страната, като в този месец то е най-ниско за цялата година.

Президентът Румен Радев задържа високо равнище на поддръжката си – 58%. Служебното държавно управление, назначено от него, пък има 54% утвърждение. Рязък е контраста с Народното събрание, което събира единствено 13 % поддръжка от жителите. За съпоставяне, правосъдната система има по-добър резултат – 17%.

Има Такъв Народ понасят най-вече от рецензиите за неналичието на държавно управление, сподели във връзка проучването Добромир Живков от „ Маркет линкс “. То се отразява и на другите „ партии на митинга “, само че не в такава степен, изясни експертът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР